Σχεδιασμός e-shop - Κατασκευή e-shop

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP

Νέο πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρήσεων μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ με 100% επιδότηση και έως 5.000€ για τη κατασκευή e-shop αναμένεται προς έγκριση σύντομα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Το πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης αφορά υφιστάμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου, οι οποίες θα λάβουν χρηματοδότηση ώστε να ενισχύσουν τη διαδικτυακή τους παρουσία και δραστηριότητα. Στη δράση του προγράμματος που αφορά την ενίσχυση των επιχειρήσεων  «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων», είναι δυνατό να υποβάλλονται αιτήσεις χρηματοδότησης έως την 31η Ιανουαρίου 2021.

Η ελληνική αγορά στη συντριπτική πλειοψηφία, δε διαθέτει ηλεκτρονικά καταστήματα, οπότε αποτελεί μία άριστη ευκαιρία για πολλούς ιδιοκτήτες καταστημάτων λιανικών εμπορίου ν΄ αποκτήσουν ένα eshop μέσα από το οποίο θα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς των προϊόντων σε εικοσιτετράωρη βάση. Η εταιρεία Netcampaigns, αναλαμβάνει να σας βοηθήσει ν’ αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες χρηματοδότησης στην κατασκευή eshop ή την αναβάθμιση του ηλεκτρονικού καταστήματος σας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε να σας ενημερώσουμε σχετικά για την υποβολή της αίτησης σας και να συνεργαστούμε για τη ψηφιακή σας παρουσία στο σύγχρονο ανταγωνιστικό κλάδο του εμπορίου.


Η εταιρεία Netcampaigns αναλαμβάνει την κατασκευή e-shop με τη χρηματοδότηση προγραμμάτων ΕΣΠΑ. H δημιουργία e-shop υλοποιείται σε σύγχρονες πλατφόρμες magento, wordpress, woocomerce, με ταχύτητα, ασφάλεια και φιλικότητα στις κινητές συσκευές. Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας μ’ εντυπωσιακό σχεδιασμό σε σύγχρονες πλατφόρμες, αποτελεί προϋπόθεση για την καλή εμπειρία των χρηστών, κατά την περιήγηση τους.

Επιπρόσθετα, η εταιρεία εξειδικεύεται στην προώθηση e-shop  με διαδικτυακές καμπάνιες facebook, Adwords, Newsletter, Utube, με σκοπό την προβολή των επιχειρήσεων σε δυνητικούς πελάτες.

Add a Comment