διαδικτυακό μάρκετινγκ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ

Social Media Marketing

Τα κοινωνικά δίκτυα λειτουργούν ως δυναμικό μέσο για την προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών, εφόσον αρκετοί χρήστες του διαδικτύου τα χρησιμοποιούν συστηματικά σε καθημερινή βάση. Η δημιουργία ισχυρού brand name, καθώς και η σύνδεση του προφίλ της επιχείρησης με δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα θα τη γνωστοποιήσουν σε ευρύ κοινό. Ο εμπλουτισμός με νέο και ποιοτικό περιεχόμενο των κοινωνικών δικτύων, ενισχύουν την αλληλεπίδραση χρηστών με την εταιρική ιστοσελίδα, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η δημοτικότητα της.

E-mail Marketing

Διαμέσου της αποστολής των ηλεκτρονικών μηνυμάτων παρέχεται η πληροφόρηση για τα εταιρικά νέα. Πρωτεύων ζήτημα αποτελεί η ανάλυση έρευνας αγοράς με στόχο η αποστολή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας να λαμβάνει ως αποδέκτες τους κατάλληλους παραλήπτες. Τα μηνύματα λειτουργούν ως ένα κίνητρο για την προσέλκυση των χρηστών να περιηγηθούν στην ιστοσελίδα, με σκοπό να ενδιαφερθούν για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρείας, καθώς και για νέες προσφορές, ενώ παράλληλα να τις γνωστοποιήσουν σε ευρύτερο κοινό.

Google Analytics

Με την εφαρμογή Analytics, παρέχεται η δυνατότητα ελέγχου του αριθμού των επισκεπτών στην ιστοσελίδα, καθώς και γενικά ενδιαφέροντα στοιχεία, όπως τα δημογραφικά και τα ηλικιακά στοιχεία, η συχνότητα της επισκεψιμότητας, ο χρόνος παραμονής και το μέσο προέλευσης του χρήστη. Παράλληλα, διαπιστώνεται το ποσοστό της εγκατάλειψης στην ιστοσελίδα, ο χρόνος της παραμονής χρηστών σε διάφορες κατηγορίες της. Επομένως, παρατηρούνται οι αντιδράσεις των χρηστών κατά τη διάρκεια της περιήγηση τους, στην ιστοσελίδα της επιχείρησης.

FB Campaign

Η προβολή στο δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο παγκοσμίως, αποτελεί βασική προϋπόθεση για την ενίσχυση του εταιρικού brand name. Σε ημερήσια βάση εκατομμύρια χρηστών επισκέπτονται το fb, με αποτέλεσμα να θεωρείται ένα πλεονέκτημα η δημιουργία εταιρικής διαφημιστικής καμπάνιας fb, με στόχο την αύξηση επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα της επιχείρησης. Διαμέσου ενός άρτια σχεδιασμένου στρατηγικού πλάνου, οριοθετείται ο στόχος της δημιουργίας των κατάλληλων target groups, όπου θα προβληθούν οι υπηρεσίες και τα προϊόντα της επιχείρησης. Επίσης, η δημιουργία ενός προφίλ και καμπάνιας στο fb, βελτιώνει την εταιρική ιστοσελίδα στα οργανικά αποτελέσματα.

Pay Per Click

Η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής διαφημιστικής καμπάνιας, όπου θα κατατάσσει την ιστοσελίδα σε υψηλές θέσεις, στην αναζήτηση των προϊόντων και υπηρεσιών. Οι τρόποι διαφήμισης διαμέσου της μεθόδου ΄΄pay per click΄΄, αποτελούν με την εμφάνιση της ιστοσελίδας στο δίκτυο αναζήτησης και σε δίκτυο εμφάνισης. Η δαπάνη προσμετράται μόνο όταν υποψήφιος πελάτης επισκέπτεται την ιστοσελίδα, εφόσον πρώτα επιλέξει τη διαφήμιση της. Η δημιουργία διαφημιστικής καμπάνιας στο δίκτυο αναζήτησης αντιστοιχεί στην εμφάνιση στα διακεκριμένα αποτελέσματα, ενώ όσον αφορά στο δίκτυο εμφάνισης, σε διάφορες ιστοσελίδες, όπου καταχωρούνται με τη μορφή banner.

VIDEO CAMPAIGN

Αποτελεί έναν αποτελεσματικό τρόπο προώθησης, διαμέσου της οπτικοακουστικής μεθόδου. Μέσω adwords, παρέχεται η δυνατότητα δημιουργίας διαφημιστικής καμπάνιας με τη χρήση βίντεο στο YouTube. Ο στόχος προσέλκυσης του κατάλληλου κοινού, προϋποθέτει να εντυπωσιαστεί μέσα από το βίντεο προβολής. Σημαντικό θεωρείται στην καμπάνια διαμέσου YouTube, η αποτελεσματική αξιοποίηση της διαφημιστικής προβολής των 5 πρώτων δευτερολέπτων, διότι μετά παρέχεται η δυνατότητα στους χρήστες να την παραλείψουν. Ο σκοπός της διαφήμισης αποτελεί να προτιμήσουν οι χρήστες τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, αλλά και να τις γνωστοποιήσουν σε περισσότερα άτομα.

GREAT RESULTS

MARKETING

90%

DEVELOPMENT

85%

MARKET RESEARCH

Η δημιουργία διαφημιστικών καμπανιών προσδίδει πλεονεκτήματα σε μια επιχείρηση αφού την καθιστά γνωστή σε ευρύτερο κοινό.  Η επιλογή των κατάλληλων τεχνικών για τις καμπάνιες που κρίνονται ως πλεονεκτικές να εφαρμοστούν σε μια επιχείρηση, απαιτεί έρευνα αγοράς.

Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας -Μέθοδοι βελτιστοποίησης ιστοσελίδων

BEST SOLUTION

Εξειδικευμένοι στο διαδικτυακό marketing καθώς και στην κατασκευή ιστοσελίδων & στη δημιουργία e-shop με την κατάλληλη εμπειρία, αναλαμβάνουμε να παρέχουμε μία αποτελεσματική λύση με στόχο τη μετάβαση της επιχείρησης σας σε ανώτερο επίπεδο.

Η ανάλυση έρευνας της αγοράς, σε συνδυασμό με σχεδιασμό των διαφημιστικών καμπανιών βάσει του στρατηγικού πλάνου, αποτελούν τα πλεονεκτήματα με τον στόχο της απόκτησης υπεροχής της σύγχρονης επιχείρησης έναντι του ανταγωνισμού.

Great Internet Marketing
Develop Internet Campaigns
Flexible Prices With SEO Methods
Outstanding 5-Stars Support