ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

 

            Η Netcampaigns αποτελεί μία εταιρεία που εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων όπου παράλληλα δραστηριοποιείται με τη δημιουργία των διαδικτυακών καμπανιών, παρέχοντας στρατηγικές μεθόδους προβολής των επιχειρήσεων. Η εμπειρία και η κατάλληλη κατάρτιση των στελεχών της, δίνει τη δυνατότητα αντίληψης ιδιαίτερων απαιτήσεων της σύγχρονης επιχείρησης. Αποτέλεσμα είναι ο σωστός σχεδιασμός στην προώθηση ιστοσελίδων σε περισσότερους δυνητικούς πελάτες και η αύξηση της κερδοφορίας της.

          Παράλληλα, οι προγραμματιστές της εταιρείας είναι σε θέση να υλοποιήσουν το σχεδιασμό ιστοσελίδων, αλλά και τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος ( κατασκευή e-shop ), των διαφόρων επιχειρήσεων. Στην εταιρεία Netcampaigns τηρούνται όλες οι σύγχρονες προδιαγραφές κατά το σχεδιασμό των ιστοσελίδων, ώστε να ικανοποιηθούν και οι πιο μεγάλες απαιτήσεις. Η αγάπη για τη δημιουργία ιστοσελίδας αλλά και η προώθηση της στο διαδίκτυο αποτελεί ευχάριστη ενασχόληση για την ομάδα Netcampaigns. Συνεπώς, αφοσιώνεται αρκετές ώρες με σκοπό να επιτευχθούν άριστα αποτελέσματα. Στόχος αποτελεί η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, οι οποίες θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών.

Διαδικτυακές Υπηρεσίες - Διαδικτυακές Καμπάνιες

WHY CHOOSE US

Η επιλογή των μεθόδων σχεδιασμού και μάρκετιγνκ πραγματοποιείται βάση  κατάλληλων προδιαγραφών, έπειτα από μελέτη της έρευνας αγοράς και την δημιουργία κατάλληλου πλάνου, με σκοπό να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις όλων των ενδιαφερόμενων πελατών.

Website Design Experts
E-Shop Design Experts
Internet Marketing Experts
2560+
Working Hours
1520+
Cups of Coffee
760+
Support Tickets