Δημιουργία Ιστοσελίδων - Σχεδιασμός e-shop

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

              Η ιστοσελίδα αποτελεί το ψηφιακό καθρέπτη, τόσο σε προσωπικό, αλλά και σε εταιρικό επίπεδο. Οι χρήστες του διαδικτύου έχουν τη δυνατότητα της περιήγησης στις διάφορες κατηγορίες του ιστότοπου, ενώ ο κύριος στόχος αποτελεί να διαμορφώσουν μία θετική γνώμη και να εντείνουν την παραμονή τους. Αποτέλεσμα θα είναι να ενημερωθούν πλήρως για το περιεχόμενο, καθώς και για τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Κατά την περιήγηση τους, θεωρείται αρεστό να αισθάνονται εμπιστοσύνη, ασφάλεια, ενώ παράλληλα να εντυπωσιάζονται από το περιεχόμενο και τον σχεδιασμό της.

              Απαραίτητη προϋπόθεση για την προσέλκυση επισκεπτών στην ιστοσελίδα αποτελεί ένα καλαίσθητο design, ενώ παράλληλα θα πρέπει το περιεχόμενο να είναι ταξινομημένο με τον σωστό τρόπο. Έτσι, θα προβάλλει τα μηνύματα που έχει ως σκοπό να μεταδώσει στον αποδέκτη άμεσα, με αποτέλεσμα να εντείνει το χρονικό διάστημα εντός του ιστότοπου. Μια ιστοσελίδα θα πρέπει να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των επισκεπτών, ώστε να διαδώσουν την παρουσία της σε περισσότερους χρήστες του διαδικτύου.

ABOUT NETCAMPAIGNS

DEVELOPMENT

85%

DESIGN

95%

START A PROJECT

Δημιουργία ιστοσελίδων και Σχεδιασμός e-shop σε σύγχρονα template χρησιμοποιώντας τις πλατφόρμες των πιο γνωστών παγκοσμίως εταιρειών (wordpress, joomla, magento), φιλικές προς τις ηλεκτρονικές συσκευές (desktops, mobiles, tablets).

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Εντυπωσιακό template, με δυνατότητα προσαρμογής σε όλες τις συσκευές (desktops, mobiles, tablets).

ΠΛΟΗΓΗΣΗ

Λειτουργικότητα, ευχρηστία, ασφάλεια προς όλους τους διαδικτυακούς χρήστες.

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Γρήγορη ταχύτητα απόκρισης, με στόχο την ευχάριστη περιήγηση των επισκεπτών.

ΦΙΛΙΚΟΤΗΤΑ

Φιλικότητα προς τις μηχανές αναζήτησης (SEO), για την αναρρίχηση σε υψηλές θέσεις και στην πρώτη σελίδα κατάταξης.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Ενδιαφέρον και πλήρες περιεχόμενο, ώστε ο αποδέκτης να λαμβάνει τα σωστά μηνύματα.

Σχεδιασμός e-shop - Δημιουργία Ιστοσελίδας

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

Protoporo

protoporo

educationews

metafraseis