Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων SEO - Σχεδιασμός Ιστοσελίδας SEO

GOOGLE PERFOMANCE MAX-ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑ

Η νέα διαφημιστική καμπάνια Google Performance Max είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη (AI). H συγκεκριμένη καμπάνια παρέχει τη δυνατότητα εμφάνισης της εταιρικής διαφήμισής σε όλα τα κανάλια προβολής της Google (YouTube, Display, Search, Discover, Gmail, Google Maps).

Μέσω της καμπάνιας Google Performance Max και με την αξιοποίηση των αλγορίθμων, επιλέγεται το μέρος που θα εμφανιστεί η διαφήμιση και ποια θα είναι η μορφή της. Ο χρήστης απλώς ρυθμίζει τον τρόπο δημιουργίας των διαφημίσεων, εμπλουτίζοντας την καμπάνια με περιγραφές και εικόνες.

Δημιουργία e-shop - Προώθηση Ιστοσελίδων

Τα πλεονεκτήματα που προκύπτουν από την αξιοποίηση της καμπάνιας αποτελούν τα καλύτερα αποτελέσματα με την αύξηση των δυνητικών πελατών σε χαμηλότερο κόστος, σε σύγκριση με την κλασσική καμπάνια της εμφάνισης των αποτελεσμάτων, έπειτα από την αναζήτηση των χρηστών με λέξεις – κλειδιά.

Οι επιδόσεις της καμπάνιας αυξάνονται, διότι χρησιμοποιεί τα ρεαλιστικά δεδομένα των χρηστών, επιτυγχάνοντας να προωθεί τις εταιρικές διαφημίσεις τη σωστή χρονική στιγμή στους καταλληλους ανθρώπους! Μάλιστα, μέσω της χρήσης της τεχνητής νοημοσύνης, αναζητάει τους κατάλληλους δυνητικούς πελάτες στο σύνολο των πλατφόρμων.

Παρ’ όλα αυτά, η εφαρμογή της καμπάνιας Performance Max, διαθέτει μειονεκτήματα. Καθώς συνδέεται με όλα τα κανάλια, δεν είναι γνωστό τι αποτελέσματα φέρνει το κάθε κανάλι ξεχωριστά, ενώ γενικά αποτελεί ένα πολύπλοκο είδος καμπάνιας, σε σύγκριση με τις τυπικές.

Τα στοιχεία που απαιτούνται για την καμπάνια, εφόσον καθοριστούν οι στόχοι της διαφήμισης αποτελούν:

  • Budget
  • Κοινό στόχευσης
  • Τοποθεσία
  • Γλώσσα
  • URL (υπάρχει η δυνατότητα αυτόματης επιλογής URLs από τον εταιρικό ιστότοπο, σύμφωνα με τις επιδόσεις)

Με τη βοήθεια των δημιουργικών που προστίθενται (όπως βίντεο), ο αλγόριθμος της Google ξεκινάει να δοκιμάζει τους διάφορους συνδυασμούς των στοιχείων στο σύνολο των πλατφόρμων, έως να εντοπίσει τον πιο αποτελεσματικό συνδυασμό.


Η εταιρεία Netcampaigns αναλαμβάνει τη δημιουργία διαφημιστικών καμπανιών με στόχο την προώθηση ιστοσελίδων  των εταιρικών προϊόντων ηλεκτρονικού καταστήματος. Η κατασκευή eshop  με σύγχρονο design, με ταχύτητα, φιλικότητα και καλή εμπειρία χρήστη, αποτελεί ένα πλεονέκτημα που πρέπει να διαθέτουν οι εταρικές ιστοσελίδες. Η κατασκευή ιστοσελίδων πραγματοποιείται με σύγχρονες προδιαγραφές, με φιλικότητα προς τις κινητές συσκευές.

Add a Comment