Κατασκευή e-shop - Σχεδιασμός e-shop

ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ E-SHOP

            H απόκτηση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος για την προώθηση των προϊόντων αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα με στόχο την αύξηση των πωλήσεων της επιχείρησης. Ωστόσο, η αύξηση της κερδοφορίας μέσω του διαδικτύου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Αρχικώς, θα πρέπει το e-shop να είναι κατάλληλα σχεδιασμένο, ώστε να είναι φιλικό προς τον επισκέπτη, δηλαδή να είναι εύχρηστο, ταχύτατο και φιλικό προς τις κινητές συσκευές.

        Ιδιαίτερη σημασία θα πρέπει να δίνεται στην προσαρμογή του σχεδιασμού βάσει της εταιρικής ταυτότητας, ώστε να προβάλλονται τα προϊόντα και οι υπηρεσίες με στόχο την προσέλκυση των υποψηφίων πελατών. Επίσης, θα πρέπει να είναι φιλικό ως προς τις μηχανές αναζήτησης με απώτερο σκοπό την ανοδική πορεία του αριθμού των επισκεπτών και την αύξηση των πωλήσεων.

E-SHOP DESIGN

Λειτουργικότητα και ευκολία στους χρήστες κατά την αναζήτηση των προϊόντων και τη διαχείριση των παραγγελιών.

FRIENDLY DESIGN

Φιλικός σχεδιασμός e-shop με σκοπό την ευχάριστη περιήγηση των χρηστών κατά την παραμονή τους.

FAST SPEED

Μεγάλη ταχύτητα φόρτωσης των σελίδων, με απώτερο στόχο να αποφεύγεται το ποσοστό εγκατάλειψης της, ενώ παράλληλα να επιτυγχάνεται η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων στα οργανικά αποτελέσματα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ E-SHOP

ΔΙΑΤΑΞΗ

Ευκρινής διάταξη των προϊόντων. Εύκολη και γρήγορη περιήγηση στην επιλογή on-line αγορών. Ευδιάκριτες λίστες, παρουσίαση επιλεγμένων προϊόντων σε διακεκριμένες θέσεις.

NEWSLETTER

Δημιουργία ενός ενημερωτικού δελτίου (newsletter), για την πληροφόρηση των πελατών για τις νέες προσφορές και νέες κυκλοφορίες προϊόντων.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Δυνατότητα προβολής των προϊόντων σε προσφορά, μέσω ευδιάκριτης ετικέτας. Παρουσίαση των χαρακτηριστικών τους, όπως το μέγεθος και η εταιρεία παραγωγής.

ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

Δυνατότητα προσαρμογής ηλεκτρονικού καταστήματος και σε άλλη γλώσσα (όπως αγγλική ή γερμανική), για την προβολή προϊόντων σε διεθνείς αγορές.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Προβολή των στατιστικών των χρηστών μέσω της υπηρεσίας google analytics. Έλεγχος των επισκεπτών βάσει της κατανομής (ηλικιακή, γεωγραφική, φύλο), καθώς και του ποσοστού εγκατάλειψης και του χρόνου παραμονής στις διάφορες σελίδες.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Ολοκλήρωση και διαχείριση παραγγελιών εύκολα και γρήγορα, χωρίς εγγραφή και με δυνατότητα αποστολής ταχυδρομικώς.

Δημιουργία e-shop - Προώθηση Ιστοσελίδων