ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΜΙΛΟΥ

Ο όμιλος netcampaigns διαθέτει την ικανότητα να υποστηρίξει την κατασκευή e-shop και το σχεδιασμό ιστοσελίδων των πιο απαιτητικών projects, χρησιμοποιώντας πλατφόρμες των πιο γνωστών παγκοσμίως και αξιόπιστων εταιρειών (wordpress, magento, joomla). Τηρούνται οι προϋποθέσεις με σκοπό την επιλογή ενός template με σύγχρονες προδιαγραφές, όπου σε συνδυασμό με τις κατάλληλες τεχνικές σχεδιασμού να επιτευχθεί ένα άριστο αποτέλεσμα.

Web Development

Ανάπτυξη δυναμικών ιστοσελίδων (responsive websites), σε συνδυασμό με τις σύγχρονες προδιαγραφές στην επιλογή προτύπου (template).

Internet Campaigns

Δημιουργία διαδικτυακών καμπανιών, με στόχο την προώθηση της προσωπικής ή εταιρικής ιστοσελίδας σε μεγάλο αριθμό ατόμων.

Flexible Prices

Παροχή ανταγωνιστικών προσφορών σε παρεχόμενες υπηρεσίες της εταιρείας, καλύπτοντας τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών.

Premium Support

Διαρκής υπηρεσία υποστήριξης μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, αλλά και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επίλυση ερωτήσεων από την πλευρά των πελατών.

CONTACT

Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επαφής, με σκοπό να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για τις υπηρεσίες.
Φόρμα Επικοινωνίας
Διαδικτυακό Μάρκετινγκ - Διαδικτυακές Καμπάνιες

BEST SEO TEAM

Χρησιμοποιούνται οι πιο κατάλληλες τεχνικές στη βελτιστοποίηση ιστοσελίδων με στόχο την αναρρίχηση της ιστοσελίδας στην πρώτη σελίδα εμφάνισης των αποτελεσμάτων και παράλληλα σε υψηλές θέσεις κατάταξης.
Design Responsive Websites
Develop Internet Campaigns
Flexible Prices With SEO Methods
Outstanding 5-Stars Support

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΥΠΩΝ

Το λογότυπο αποτελεί την ταυτότητα της ιστοσελίδας, είτε αφορά σε προσωπικό, είτε σε εταιρικό επίπεδο.  Δημιουργεί την πρώτη εντύπωση σε διαδικτυακούς χρήστες οι οποίοι επισκέπτονται την ιστοσελίδα, συνεπώς κρίνεται σημαντικό να εντυπωσιαστούν από τον σχεδιασμό του.

Ένα καλοσχεδιασμένο λογότυπο θα πρέπει να συμβαδίζει με το προφίλ της προσωπικής ή εταιρικής ιστοσελίδας, ενώ παράλληλα να δημιουργεί θετικό κίνητρο στους επισκέπτες της, σχετικά με την περιήγηση και την παραμονή τους.