Διαδικτυακό Μάρκετινγκ - Διαδικτυακές Καμπάνιες

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕΣΩ E-MAIL MARKETING

Τα κοινωνικά δίκτυα μπορεί ν’ αποτελούν το δημοφιλέστερο τρόπο προώθησης υπηρεσιών, αλλά και το e-mail marketing συντελεί στην αναγνωρισιμότητα των επιχειρήσεων με μικρό κόστος. Οι έρευνες αποδεικνύουν πως η μέθοδος προώθησης διαμέσου e-mail marketing είναι ιδιαίτερα αποδοτική και χρήσιμη.

Δημιουργία e-shop SEO - Κατασκευή e-shop SEO
Δημιουργία e-shop SEO

Τα βήματα που πρέπει να πραγματοποιηθούν προκειμένου να ξεκινήσετε ένα ιδιαίτερα κερδοφόρο e-mail markeitng, αποτελούν τα εξής:

  • Δημιουργία τίτλου που θα προσελκύσει τους παραλήπτες με σκοπό να ανοίξουν το mail. Ένας τίτλος περιεκτικός με μία φράση 6-7 λέξεων όπου θα προσφέρει το κίνητρο στον παραλήπτη να ανοίξει το mail και να διαβάσει το περιεχόμενο του.
  • Αξιοποίηση των emojis στον τίτλο, ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες ανοίγματος του e-mail. Τα emojis αποτελούν μικρές φατσούλες ή άλλοι χαρακτήρες όπου προσελκύουν τον αποδέκτη, διότι προκαλούν μεγαλύτερη εντύπωση. Ωστόσο, σύμφωνα με έρευνα του Search Engine Journal προέκυψε το αποτέλεσμα πως οι διάφορες εταιρείες πρέπει να πειραματιστούν σε πρώτο στάδιο ώστε να εξετάσουν εφόσον η προσθήκη emojis στο newsletter, συντελεί στην προσέλκυση ενδιαφέροντος.
  • Δημιουργία περιεχομένου όπου θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις των παραληπτών. Ο έλεγχος στις ενέργειες που πραγματοποιεί ο παραλήπτης στην εταιρική ιστοσελίδα, ώστε να ταυτιστεί περισσότερο το περιεχόμενο σύμφωνα με τις απαιτήσεις του, θα βοηθήσει στο άνοιγμα των e-mail, από τον παραλήπτη. Το περιεχόμενο είναι βασικό εργαλείο και θα πρέπει να προσελκύει τον παραλήπτη να το διαβάζει κάθε φορά που αποστέλνεται, διότι η αδιαφορία του στην ανάγνωση του, πιθανό να τον οδηγήσει σε διαγραφή από τη λίστα.
  • Αξιοποίηση newsletters, φιλικά προς κινητές συσκευές. Η φιλικότητα σε κινητές συσκευές παίζει μεγάλο ρόλο σήμερα, καθώς αρκετοί χρήστες τις χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση προκειμένου να ελέγξουν τα emails τους. Η προτίμηση στις πλατφόρμες οι οποίες αξιοποιούν τα πλεονεκτήματα των κινητών συσκευών, συμπεριλαμβάνοντας κείμενα και εικόνες σε σωστή ανάλυση και διαστάσεις, συντελούν στην καλύτερη εμπειρία των χρηστών κατά την ανάγνωση τους.

Εξειδικευμένοι σε τεχνικές στην προώθηση ιστοσελίδων αναπτύσσονται κατάλληλες καμπάνιες e-mail marketing και γενικότερα διαδικτυακές καμπάνιες οι οποίες αποτελούν σημαντικά εργαλεία στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Η εταιρεία αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδας σας με σύγχρονες προδιαγραφές, αλλά και το σχεδιασμό e-shop ενώ εφαρμόζονται τεχνικές προβολής στο διαδίκτυο με σκοπό την αύξηση των δυνητικών πελατών.

Add a Comment