Σχεδιασμός e-shop - Κατασκευή e-shop

Εμπιστευτείτε του ειδικούς για την προεκλογική σας καμπάνια!

Strategy Plan

Σχεδιασμός κατάλληλου στρατηγικού πλάνου των υποψηφίων με στόχο την επικράτηση τους στις εκλογικές αναμετρήσεις. Εξειδικευμένοι στο πολιτικό μάρκετινγκ, οριοθετούνται οι κατάλληλες μέθοδοι στρατηγικής, ώστε να βρίσκονται οι υποψήφιοι σε θέση ισχύος έναντι των αντιπάλων.

Profil

Παρουσίαση προφίλ υποψηφίων διαμέσου σχεδιασμού ιστοσελίδας της πολιτικής καμπάνιας. Ενημέρωση ψηφοφόρων σχετικά με τις ικανότητες τους, τις αντιλήψεις τους, τις πολιτικές τους απόψεις, το στρατηγικό πλάνο τους, καθώς και τους κοινωνικούς και πολιτικούς στόχους τους.

Promotion

Εφαρμογή τεχνικών προώθησης της προεκλογικής εκστρατείας, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις στο διαδικτυακό μάρκετινγκ. Προβολή βίντεο προς τους ψηφοφόρους, αλλά και χρησιμοποίηση των διαδικτυακών καμπανιών (social media campaigns, e-mail marketing).

Website Design

Δημιουργία της ιστοσελίδας της καμπάνιας των υποψηφίων σε μοντέρνο σχεδιασμό και με τις απαιτούμενες προδιαγραφές με στόχο την αποτελεσματική ενημέρωση των επισκεπτών για την στρατηγική και το πλάνο τους.

Internet Campaigns

Δημιουργία διαδικτυακών καμπανιών (adwords, e-mail marketing), με απώτερο στόχο την αποτελεσματική προβολή και παρουσίαση του πλάνου των υποψηφίων σε μεγάλο αριθμό ψηφοφόρων.

Social Media

Προβολή στρατηγικής υποψηφίων στα κοινωνικά δίκτυα (fb, twitter, utube), με στόχο την ενημέρωση και την προσέλκυση μεγάλου αριθμού ψηφοφόρων.

Premium Support

Διαρκής υπηρεσία υποστήριξης μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, αλλά και μέσω chat για την επίλυση ερωτήσεων από την πλευρά των υποψηφίων.

CONTACT

Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επαφής, με σκοπό να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για τις υπηρεσίες.
[contact-form-7 id=”4023″]